Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat onlineproducten  gebruikt  beheerd door Medaman bv.

Uw toegang tot en gebruik van deze producten is afhankelijk van uw aanvaarding van en naleving van deze Algemene Voorwaarden.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die toegang hebben tot of gebruik maken van onze onlineproducten. Door hiertoe toegang te krijgen tot of hiervan gebruik te maken gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden.Als u het niet eens bent met een deel van de voorwaarden, hebt u mogelijk geen toegang tot de onlineproducten.

Aankopen

Als u een product of dienst wilt kopen die beschikbaar wordt gesteld (“aankoop”), kan u worden gevraagd om bepaalde informatie te verstrekken die relevant is voor uw aankoop, inclusief persoonlijke informatie. Deze informatie is nodig om een ticket en/of factuur aan te maken. De informatie die u verstrekt bij het bestellen zal nooit worden gedeeld of verkocht aan derden. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor interne communicatie. Op elk moment hebt u het recht om alle persoonlijke informatie die is verzameld op te vragen. U heeft dan het recht om elk verstrekt persoonlijk detail te verwijderen. U kunt een overzicht van uw persoonsgegevens aanvragen door een e-mail te sturen naar info@medaman.be.

Bestellen

Na het invullen van het formulier en het aanvinken van het vakje “Door dit vakje aan te vinken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en bevestigt u uw inschrijving ter waarde van [bedrag] euro.” U bent verplicht en u hebt ermee ingestemd om voor uw deelname te betalen. Als u per ongeluk het vakje hebt aangevinkt en niet akkoord gaat met deze voorwaarden, heeft u 24 uur de tijd om een klacht in te vullen en de bestelling te annuleren door een e-mail te sturen naar info@medaman.be.

Betaling

Betaling van de factuur die u na uw inschrijving wordt verzonden, moet binnen de 7 dagen worden betaald, tenzij anders vermeld. Alle facturen worden verzonden via e-mail. Als u opmerkingen heeft over de factuur die u hebt ontvange kan u een e-mail sturen naar info@medaman.be.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op:

Medaman bv

BE0719426234

e-mail : info@medaman.be